(+45) 29 44 00 80 / kontakt@beirholmsearch.dk

Beirholm REsearch

Yngre medarbejderes krav til Life Science virksomheder

Beirholm Re-Search: Undersøgelse blandt 100 kandidater, der har været gennem Beirholm Search.

Yngre medarbejderes krav til Life Science virksomheder

Vi satte os for at undersøge yngre medarbejdernes krav til deres arbejdsplads indenfor kategorien Life Science, hvad der kan fastholde eller flytte dem, og hvordan de skifter job – når de gør det.

En passende løn er blot en nødvendig forudsætning.

Et meningsfyldt arbejde, faglige udfordringer, god ledelse og ikke mindst stor indflydelse på egen arbejdssituation afgør om en medarbejder er tilfreds.

Resultaterne afspejler i høj grad de meget omtalte generationsmodeller, hvor generation Y(27-40år) udgør ca. 50 % af alle respondenter og generation X resten.

For når denne generation skifter job, er det primært for at søge nye faglige eller personlige udfordringer ELLER fordi de er utilfredse pga. forkert ledelse!

Men mange søger slet ikke – trods nem adgang på Nettet til jobopslag – de skal ”fristes” – på en kvalificeret måde. Det er gode nyheder for dygtige headhuntere, men knapt så gode for virksomheder, der tror, at LinkedIn kan erstatte en kvalificeret search.

Mange har oplevet at blive kontaktet – indtil flere gange årligt – af virksomheder, der ikke har sat sig ordentligt ind i deres faglige profil eller spørger ordentligt ind til deres ønsker og jobsituation inden de forsøger at ”sælge” et job. Det opfattes meget negativt.

Dette er blot 2 små bidder af undersøgelsen. Har du/I lyst til at høre mere og rekvirere undersøgelsen, kommer vi gerne forbi og fortæller mere. Kontakt os gerne.