(+45) 29 44 00 80 / kontakt@beirholmsearch.dk

Referencer

 

Hvad folk mener om os

Referencer

 • ”Jeg har haft stor glæde af Hanne Beirholm’s ekspertise i forbindelse med karriererådgivning.
  Hannes store erfaring og kendskab til branchen og forskellige personligheder hjalp til at styre min videre karriere i den retning, jeg gerne ville, men var usikker på. Hanne havde mange konkrete råd og fif, som var fantastisk værdifulde. Efter at have taget beslutningen har der været tæt opfølgning og yderligere stor støtte fra Hanne, dette har været en uvurderlig hjælp i det videre forløb.

  AAB / Q

 • ”Det var en rigtig god og seriøs rekrutterings proces jeg var igennem hos Beirholm Search i forbindelse med en Leder stilling.
  Jeg har værdsat den meget åbne og ærlige form og tilgang til rekruttering og til mig som kandidat. Jeg har oplevet at du har drevet det på utrolig professionel og kompetent vis. Jeg har følt mig velinformeret, der har været åben dialog og ærlighed omkring mig som kandidat og din kundes behov. Det har været en fornøjelse at være igennem “din mølle”.”

  ALG, R&D.

 • ”Hanne’s store viden om og forståelse af QA-området var vigtig for os, og hendes udvælgelse af kandidater var både specifik og resultat orienteret. Hun fanger umiddelbart ens behov og har et godt instinkt for, hvilke kandidater der har de rette kompetencer. Og så er der lige hendes energi og humor – uimodståelig.”

  Peder M Andersen, MD. CEO&COO.

 • ”HANNE’S KONTAKT TIL MIG VAR ÆRLIG, LIGEFREM OG MED STOR VIDEN OM DET JOB HUN TILBØD. HANNE’S INTENSITET OG UMIDDLEBARHED GIVER ET FANTASTISK SAMSPIL INITIALT I PROCESSEN. HANNE GJORDE ET STORT INDTRYK PÅ MIG! ”

  Pernille Beyer Nissum, Kandidat.

 • ”HANNE HJALP OS MED AT ERKENDE BEHOVET FOR 2 DYGTIGE MEDARBEJDER I STEDET FOR DEN – LIDT UTOPISKE – ENE 12 ARMEDE BLÆKSPRUTTE, VI HAVDE FORESTILLET OS.
  HENDES STORE BRANCHEFORSTÅELSE OG DETALJEREDE KENDSKAB TIL ORGANISATIONSSAMMEHÆNGE SIKREDE IDENTIFIKATION AF DE RETTE KOMPETENCER. YDERLIGERE OPLEVEDE VI, AT HENDES ERFARING OG VIDEN OM JOBFUNKTIONER VAR EN STOR HJÆLP”

  Else Beth Trautner, Vice President, Sales & Marketing

 • ”HANNE BEIRHOLM HAR EN FANTASTISK EMPATI OG FORNEMMELSE AF BEHOVET OG RAMMER PRÆCIS MED SINE KANDIDATER”

  Søren Østergaard, EVP Sales & Marketing