(+45) 29 44 00 80 / kontakt@beirholmsearch.dk

Karriererådgivning

Karriererådgivning

Invester i din karriere

Står du og tænker på at skulle tage næste step?

72 % af respondenterne i vores LifeScience undersøgelse svarede at de ville overveje at benytte en karriererådgiver, så giv mig et opkald og lad os tale om dine ønsker og lad mig hjælpe dig med at folde dit potentiale ud. Der er jo mange muligheder og spørgsmål som f.eks.

·      Der kan være en anden mulighed i virksomheden du arbejder i

·      En ny virksomhed, men hvor passer min profil lige ind?

·      Hvorledes kan jeg bruge mine faglige/ personlige kompetencer bedst?

·      Passer det nu også ind med mit familieliv?

·      Hvilken type chef vil jeg matche bedst med

 

Gode fremtidsperspektiver er vigtige for dig som medarbejder og det at have et meningsfyldt arbejde og blive fagligt udfordret, samt have ansvar og indflydelse på egen arbejdssituation, skaber lysten til at gå på arbejde og energien til at kunne udføre.

Der er så meget vi kunne fortælle ud fra vores svar på denne undersøgelse der kun er lavet indenfor, LifeScience. Vi har bl.a. benyttet os af 3 præstationsmønstre, der kan give et tip til både ledelsen og til jer om den foretrukne arbejdsstil og derigennem kunne bibeholde motivationen i jobbet og for virksomheden.

Vi har også set på generation X( 25-40 år) og Y ( 40 år og -)

72 % ville benytte en karriererådgiver

72 % ville benytte en karriererådgiver

Send din karriere til tjek.

Med dette som baggrund kunne det måske være en ide, at få styr på din karriere og investere lidt tid i hvad det næste skift skal være, så du er helt skarp på hvad der skal siges ved et opkald eller ved næste ” year end samtale”.

Der kan være mange årsager til at have behov for karriererådgivning.

Du kan sidde i et eksisterende job men føle, at du har ”flyttet” dig, eller du kan have forladt et job.
Det er vigtigt, at job og arbejdsliv matcher ens ønsker og værdier. Og det er vigtigt, at man i begge sammenhænge er bevidst om og udnytter de faglige og personlige ressourcer og kompetencer, man har opbygget.

Vores karriererådgivning tager udgangspunkt i det enkelte menneskes nuværende situation og opstiller et muligt handlingsforløb frem til den ønskede situation i forhold til den enkeltes baggrund, forudsætninger, kompetencer, ressourcer og muligheder.
Vi vil kunne hjælpe dig til at nå dine personlige mål. Få dine evt. ubevidste kompetencer gjort bevidste, og få dit talent foldet ud. Konatakt os for at høre nærmere, da forløb og indhold vil være individuelt.